Gość Figo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam wszystkich, Zrobiło się cieplej i w X-ie, we wnątrz, w czasie kręcenia kierownicą w miejscu słychać tarcie, nie wiem czego, tak jakby plastik. Czy ktoś już spotkał się z czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacck Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, ja mam podobny problem: 1. najpierw tyrkotanie - wymieniono zwijacz 2. potem tarcie - wyrogulowano wymieniony zwijacz 3. teraz piszczenie - zdjagnozowano usterke silnika elektrycznego - do wymiany (jutro bede wiedzial szczególy po wizycie w serwisie ) dam znac. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Figo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dzięki. Pewnie też się wybiorę do ASO, ale jeszcze poczekam na info co dalej w Twoim przypadku. Pozdrawim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jacck Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 witam, celowali w wymiane kolumny kierowniczej ale ja nie bylem co do tego przekonany i doszlismy do wniosku ze lepiej nie wymieniac tak wielu elementow. Skrecone po wymianie to jednak nie takie same skrecenie jak w fabryce . Zdecydowalem sie tylko na przesmarowanie (przy kolanku zaraz pomiedzy pedałami) i zdecydowanie pomoglo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.