Gość realowiec Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, Dziś zapaliła mi się pewna kontrolka na desce rozdzielczej, kóra nie wiem co oznacza...Znajduje się ona obok kontrolki otwartych drzwi. Jest to prostokąt z 3 strzałkami do góry i świeci na pomarańczowo. Może ktoś wie co ona oznacza ? Jak będzie trzeba zrobię jutru zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 grzanie szyby ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość realowiec Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 to dziwne...bo nawet nie sądziłem, że w serenie mam coś takiego jak podgrzewanie szyby....ciekawe gdzie się ją włącza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 wiesz serena to nie maluch w którym to grzanie tylnej szyby było za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ciekawe gdzie się ją włącza... Chyba wyłącza, bo włączoną to już masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość realowiec Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 ciekawe gdzie się ją włącza... Chyba wyłącza, bo włączoną to już masz. racja, w takim razie gdzie się ją wyłącza Przy sprzątaniu w środku musiałem ją włączyć ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Zaznaczone: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość realowiec Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Dzięki, szkoda że obrazek taki mały, ale wiem przynajmniej w którym miejscu to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Skopiuj i powiększ. Po drugiej stronie jak awaryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 z lewej strony kierownicy na na tym łuku co idze nad licznikiem o0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi