Gość bartosz89 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Witam Mam takie pytanie potrzebuje pomocy odnośnie wymiany zegarow z wersji bez obrotomierza na wersje z obrotomierzem. Czy byłby ktoś z Poznania lub okolic kto mogłby mi pomóc to załorzyć. Próbowałem sam to ogarnąć lecz nie dałem rady. Kontakt: GG- 3550251 E-mail- bartosz.neumann@gmail.com z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimier Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Poczytaj ten temat: -> http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11214 ...i na pewno dasz radę samemu je zamontować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bartosz89 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 No niby wszystko tam jest napisane ale linki do auto-centrum powygasaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.