Gość halski Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam ponownie:) Wymieniałem dziś świece i zauważyłem, ze na jednej było sporo oleju. Nie wiem czy jest się czym przejmować i co robić - sprawdzić? Pytanie 2. Przeczytałem gdzie na naszym forum, że okopcone świece i rura wydechowa świadczą o zbyt bogatej mieszczance. Jak można to wyregulować? Silnik na wtrysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panther Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Witam ponownie:) Wymieniałem dziś świece i zauważyłem, ze na jednej było sporo oleju. Nie wiem czy jest się czym przejmować i co robić - sprawdzić? Nie będę kopiował odpowiedzi Zobacz KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawek1956 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 swieca gdzie zalan?? olej na zewnatrz swiecy>> malo info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halski Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.