Gość frugo164 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 czy ktoś wie gdzie mogę dostać łożysko przegubu przedniego o wymiarach 28x36x18 jest to łożysko igiełkowe. W serwisie w lublinie dowiedziałem się że tylko z przegubem sęk w tym że w serwisie przegub kosztuje jakieś 560 PLN a poza serwisem można kupić go za 200PLN . :/ normalnie witki opadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Chodzi o przegób wewnętrzny ?. Zapytaj sie w sklepie z łożyskami, większość tych sklepów posiada łożyska stosowane w motoryzacji a jak nie mają na miejscu to sprowadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frugo164 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 chodzi o przegub zewnętrzny dokładnie o to : http://img219.imageshack.us/img219/1023/oysko.jpg i tu jest problem w sklepach z łożyskami nie dostane takiego wymiaru i problem jest ze sprowadzeniem dlatego, że jak mi powiedział sprzedawca jest to łożysko serwisowe i jest zastrzeżone (znaczy się jakoś tak to tłumaczył) poza tym wymiar tego łożyska jest bardzo nie typowy. p.s. pytałem nawet w Fabryce Łożysk Tocznych w Kraśniku tam też nie mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 tylko serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frugo164 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ale czy jest opcja co bym kupił samo łożysko bez przegubu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ale czy jest opcja co bym kupił samo łożysko bez przegubu? tej a szkoda Ci na telefon jak tak to powiedz ja podzwonię :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frugo164 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Nie szkoda mi na telefon tylko liczyłem na to że może ktoś miał taki przypadek i coś by poradził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 dowiedziałem się że tylko z przegubem Chyba jakieś nieporozumienie. Nie występuje oddzielnie, ale razem ze zwrotnicą, a nie z przegubem. Jest wciśnięte fabrycznie w miejsce, gdzie się wsuwa przegub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frugo164 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No i jak tu wieżyc serwisom skoro pytałem wyraźne i tłumaczyłem o co mi chodzi to powiedział że jest właśnie w zestawie z przegubem a kolega powyżej pisze że jest wprasowane w piaste więc chyba czeka mnie wizyta osobistą w serwisie i rozmowa w jakimś mechanikiem na warsztacie a nie telefonowanie :/ :/ [ Dodano: Sob 06 Cze, 2009 03:45 ] Po długich zmaganiach zbardzo miłym panami w serwisu udało się łożysko ściągnięto dla mnie w amsterdamu trochę to trwało ale jest . Cena tego cuda to 108 złoty tak że nie jest źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.