Gość mial Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Witam Autko nisan primera rok 96 problem polega na tym iż nie swieca sie zadne kontrolki w desce rozdzielczej oprócz lampka swiateł, i kierunkowskazy działają wszystkie bezpieczniki sa sprawne gdzie moge szukac problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Lampki zapalają się po włączeniu zapłonu i gasną po uruchomieniu silnika Odepnij wtyczki z czujników a na pewno nie zgasną po odpaleniu. no chyba że masz przepalone żarówki w kontrolkach albo inne uszkodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mial Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 witaj zarówki są oki wogóle sie nie zaswiecają te zarówki po przekreceniu kluczykiem po zmierzeniu miernikiem okazało sie ze do deski rozdzielczej nie dochodzi wogóle prad moze jakieś sugestie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and_pec Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Za deską odpowiedzialny jest bezpiecznik METER. Piszesz ze sprawdziłeś wszystki. Te pod maską też? Może coś w stacyjce nie trybi, albo przewód poleciał. Domysły. Nie znam aż tak P10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mial Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 tak wszystkie sprawdzone podejżewam stacyjke ponieważ przewód nie podaje pradu do deski rozdzielczej jutro posprawdzam kable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damvic2 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Jeżeli bezpieczniki o.k,to wygląda na stacyjkę.Sprawdz to a zawęzisz krąg poszukiwań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chmielo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 sprawdż stacyjkę, wczoraj wymieniałem podświetlenie zegarów i delikatnie sponiewierałem kostkę i przewody przy stacyjce ,(chwilowo coś nie łączyło ,jakiś zanik prądu-podejrzewam) powciskałem , oczyściłem co się dało i jest ok. a teraz mam pytanie pojawił mi się check błąd 18 skasowałem i po 3km znowu się swieci CZY TO BŁĄD KONTA WTRYSKU po wymianie rozrządu(TD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.