blacksentinel Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam. Jestem na etapie reperowania swojej nowo kupionej P10, w związku z tym pisałem ostatnio cala serię pytan do starszych stażem użytowników P10/W10. Mam problem mianowicie, zamykanie wlewu baku mi nie dziala z centralnego. Czy mozecie przesłać zdjęcia swoich zamków wlewu baku (widok od wlewu i od bagaznika), żebym mogl porównać czy coś może w moim nie brakuje. Nie ma na pewno nakrętki od zamka wlewu, ale juz zamówiłem ją. Co moze być dalej przyczyną? Przesmarowałem mechanizm WD-40 ale nic to dalej nie pomaga, cos szturcha w mechanizmie, ale nie tak by go otwierac defitywnie.. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sky_ven Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 w mojej p10 klapka jest na lince, otwieram ją wajchą przy progu kierowcy, raz mi się zerwała i to było powodem nie otwierania się tej klapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiu83 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 a było wogóle coś takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek89 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 ja nie słyszałem zeby było cos takiego wiem ze zawsze jest linka i sam korek. a co ma sie otwierac z centrala? korek ? klapka?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 blacksentinel, kuknij do tego tematu i poprawnie otaguj. http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=33813 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damvic2 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 absolutnie nie ma takiej opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Peter Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A nie masz wajchy przy fotelu kierowcy. W dół otwiera się klapka a do góry bagażnik. Jest to co prawda kiepskie rozwiązanie ale tak to działa, przynajmniej do czasu. U mnie się rozsypało i musiałem wybierać, albo klapka albo bagażnik. Oczywiście zrobiłem to tak, że wajchą otwieram klapkę a do bagażnika muszę się pofatygować z kluczykiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witajcie. U mnie jest praktycznie w ten sam sposób. Tą wajchę "odkryłem" wczoraj, jak w dół sie naciska to otwiera się klapka od paliwa, a jak w górę to powiniec otwierac się bagażnik. U mnie też otwieranie bagażnika nie działa i trzeba otwierać z klucza. Myslę ze to sprawa naderwanej linki czy cos takiego, bedzie trzeba rozebrac tapicerki i zobaczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Peter,a czemu to tak zrobiles?Nie mozna juz tego naprawic,zeby bylo jak pierwotnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.