Gość robert60 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witam!Dziś mam taki problem przy cenetralnym zamku.Otóż otwieraja mi się tylko jedne drzwi od strony kierowcy!Bardzo prosze o pomoc Z góry dziekuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 BYc moze masz cos ze sterownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Najprawdopodobniej silownik lub mechanizm od otwierania drzwi to jest czesty przypadek w drzwiach od pasarzera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert60 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 no tak ale silownik wymienilem na nowy i drzwi od strony kierowcy mi sie otwieraja!!A chcialem z tym sterownikiem pobawic to niemam schematu ! Moze ktos z was ma ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 a sprawdzales czy napiecie wychodzi ze sterownika na wszystkie dzwi ,wsowki i czy masz dobrze wszystko podlaczone i by znalezc schemat potrzebne sa jakies dane o tym sterowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert60 Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 dokladnie to mi plytka pekla przy gniazdku od sterownika elektrycznego !!!Moglby mi ktos wrzucic schemat lub zdjecie takiego podlaczenia poniewaz niewiem teraz ktory kabel powinien byc do ktorego gniazda podlaczony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 opis i podlaczenie powinno byc narysowane na sterownikiu zobacz moze masz [ Dodano: Pon 25 Maj, 2009 14:02 ] zobacz tu powinienles juz dojsc do wszystkiego http://www.fiestaklubpolska.pl/forum/print...5fcb34038d937e9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert60 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 no dzieki ale niestety to nie to potrzebuje wiedziec jakie kable wchodza do gniazda od sterownika ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Zasilajace i on silownikow z dzwi jakie kolory masz to mozna zobaczyc przy dzwiach kazdych a zasilajace to przewarznie czerwony i czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert60 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 a masz sterownik taki ?? bo moze bys zrobil zdjecie tego podlaczenia przy sterowniku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Przy moim roczniku elektryki praktycznie nie ma i nie mam tego ale jak ty bys zrobil zdiecie swojego i kabli to moze bym ci wtedy mogl bardziej pomodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert60 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Wiesz postaram zrobic te zdjecie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi