Gość serus17 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Witam, niedawno mój nissan sunny 1.4 zaczął od niedawna świrować. Na początku przywieszał sie rozrusznik myślałem ze to wina szczotek ale okazało się że nie więc zajrzałem do stacyjki wyciągłem od niej kostkę,teraz moje słoneczko wogóle nie chce palić,po wyciągnięciu kluczyka świecą sie kontrolki a na dodatek cały czas miga mi centralka od gazu. aha no i cewka rozrusznika jest Ciepła nie wiem co się dzieje Proszę was o pomoc. Pozdrawiam Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klfsolec Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 sprawdz dobrze kostkę czy nie masz na końcówkach zwarcia albo czy nie podłączyłeś inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serus17 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 kostka ok sprawdzałem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klfsolec Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 spróbuj jeszcze wypiąć elektromagnes i zobacz jaka reakcja myśle że to zwarcie gdzieś na kablach do stacyjki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pioter Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 jak dla mnie to na 90% padła stacyjka a te 10% to przekażnik (są pod kierownicą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serus17 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Już wszystko wiadomo,kabel od masy był nie przykręcony czasami stykał czasami nie teraz już usterka została usunięta dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.