Gość Nieldos Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich. Jestem właścicielem 3-drzwiowego 1.4 Nissana Sunny z 93 roku .Ostatnio zmieniałem radio na lepsze i wystąpił przy tym duży problem. Gdy podłączalem radio slyszalem odgłos z miejsca w ktorym są bezpieczniki. Odpalilem radio noi gra ale po wyciągnieciu kluczykow mam nadal prad w aucie ( chodza wycieraczki, dmuchawa, podswietla sie zegarek) i co wieczor musze sciagac kleme z akumulatora bo jak nie sciagne to rano nie da rady. Sprawdzilem wszystkie bezpieczniki ale jest ok. Moze ktos mial podobny problem lub wie co jest powodem lub co trzeba wymienic... Z gory dziekuje za odpowiedz Zlitujcie sie nad moim akumulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Cofnij kluczyk maxymalnie do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nieldos Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dmuchawa, wycieraczki to wszystko chodzi bez kluczyka wsadzonego do stacyjki wiec dzieki za dobre checi ale to mi nie pomoze raczej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość canidus Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 hm to może coś w stacyjce? jakieś zwarcie czy coś? sprawdź kostki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik14 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 U mnie jest tak ze jak sie cofnie kluczyk do konca to dopiero odcina prad od wszystkiego-kiedys sie na wczasach zdziwilem jak nie cofnalem go i po tygodniu aku tak padl przed odjazdem ze nawet godzina na zegarku sie nie wyswietlala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.