Gość Łukasz23 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Witam wszystkich posiadaczy Serenek moze ktos z was wie gdzie mozna dostac do nich owiewki na boczne szybki POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamus Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Kiedyś widziałem na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 na ebay.de po wpisaniu nissan serena wyskakuje około 11 stron sa i owiewki po 25 Euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Firma Heko robi. Na Allegro choćby tutaj: http://moto.allegro.pl/item639680321_owiew...3_92r_heko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz23 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 OK dziekówka Panowie za pomoc juz zamówiłem i polecam bo naprawde fajnie wyglada Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SFCTOMEK Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Napisz jakiej jakości są te owiewki ,jak to będzie wyglądać po montarzu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz23 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Jakosciowo OK firmy HEKO czarne ( bez zadnej wiochy ) jak zrobie fotke to wrzuce na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Jakościowo są dobre, bo używałem tej firmy wcześniej przy innych samochodach. Daj fotkę zobaczymy jak się prezentują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.