krzysiek_09 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 witam czy jest mozliwa wymiana tulej wahacza tylnego w sklepie dowiedziałem sie ze są one dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 krzysiek_09, Skoro są dostępne to są wymienne Są wymienne na pewno :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Wahacza tylnego??Z tego co mi wiadomo to K10 ma belkę skrętną,a nie wahacze z tyłu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Pewnie chodzi o wachacze wzdłużne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Chodzi o te co przychodza do belki czy o te co ida w strone drzwi do przodu samochodu>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_09 Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 chodzi mi o te co przychodzą do belki i o gumy które są tez na belce byłem na kanale i dowiedziałem sie ze są do wymiany poza tym piszczy mi coś z tyłu podczas jazdy i podejrzewam ze to te gumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 zrob ich fotki bo takie chyba sie nie zuzywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szeroki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Pewnie mu chodzi o te gumy co są w stabilzatorach. A czy wymienic się to da to szczerze Ci nie powiem bo też dopiero Micre poznaje...ZDJĘCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 ja juz telepie 30tysiecy wlasnorecznie poprzedni wlasciciel natrybil ponad setke i tego nie ruszal dzwonilem do niego niedawno i pytalem. W zawieszeniu nic nie robil bo wszystko ok. MUsial bys krzysiek zrobic fotki tego czegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragguns Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A skąd jesteś bo ja jak ostatnio kupowałem różne taile od takiego pana to pokazywał mi całą kompletną belkę od micry. On miał czołówkę więc rozebrał microna na atomiki. Dużo pieniążków nie bierze rzekł bym nawet że mało. Napisz ile byś dał za to a ja go zapytam jak się z nim będę widział. a i co jest ważne on to wymieniał niedługo przed wypadkiem bo coś mu tam nie grało także zachwalał że to jest w bardzo dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi