Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Jak zabezpieczyć się przed kradzieżą radia P10

creativesb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. ostatnio kupiłem lepsze radyjko i dużo słyszałem o tym że kradną, więc chciałem zapytać jak macie zamontowane radio w P10 bo sama pół kieszeń mnie nie zadowala....w niektórych samochodach jest z tyłu miejsce gdzie można przykręcić radio śrubką i święty spokój..chyba ze ktoś na to wpadnie albo rozkręci pół tapicerki...ale w p10 tego nie ma...

• 2 miesiące temu...
Gość Bartek_1983

Witam. ostatnio kupiłem lepsze radyjko i dużo słyszałem o tym że kradną, więc chciałem zapytać jak macie zamontowane radio w P10 bo sama pół kieszeń mnie nie zadowala....w niektórych samochodach jest z tyłu miejsce gdzie można przykręcić radio śrubką i święty spokój..chyba ze ktoś na to wpadnie albo rozkręci pół tapicerki...ale w p10 tego nie ma...

Powiem Ci tak. Lepiej nie cudować z żadnymi śrubkami i tym podobnym montowaniem "na sztywno", bo oprócz kosztów za szybkę będziesz miał dużo większe za deskę i jej bebechy, bo jak się taki delikwent wqrwi, to nie ma bata- radio i tak wyciągnie dla sportu samego żeby Ci na złość zrobić.

Pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...