maniek Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Od 3 lat kupowałem zestaw filtrów MANN, wszystko ładnie pasowało wymiarami, dopasowane do mojej N14 1.4 75 KM. Filtr powietrza MANN C 2329. Teraz kupiłem w Intercars filtr powietrza KNECHT o numerze LX826. Nie pasuje on idealnie, nie mieści się w puszce, zamknąłem na trochę na siłę, jest trochę za duży na szerokość w porównaniu do starego filtra. Czy ktoś też tak miał ? Następnym razem wrócę spowrotem do MANN-a.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Bo ktoś Ci źle go dobrał, z knechta powinien być o nr.LX1298 długość 210 szerokość 168 Pozdrawiam :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha jr Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Według strony InterCars: INDEKS: LX1298NAZWA: Filtr powietrza OPIS: =LX826 KNECHT filtr powietrza NISSAN SUNNY 1.4/1.6;PRIMERA 1.6/2.0;ALMERA 1.4 , SUBARU PRODUCENT: KNECHT INFORMACJE KATALOGOWE: Rodzaj filtra - Wkład filtra Szerokość [mm] - 168 Wysokość 1 [mm] - 34 Więc LX826 to to samo co LX1298 A tu jest fajny PDF z wykazem filtrów Filtrona, Manna, Knechta: http://www.abfilter.pl/_upload/pliki/oferta10.2006.pdf Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 No to ja już nie rozumiem, podają dwa różne numery katalogowe producenta... Następnym razem kupię MANNa i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.