Gość uchmanek Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Witam Mam permanentny problem z kilkoma banalnymi sprawami. Za cholere nie mogę domyć auta, po deszczu woda zbiera się na nim w krople, po innych elegancko spływa. Szyby to samo: pełno kropel a do tego strasznie parują w wilgotne dni. Prawdopodobnie coś robie źle i powoli doprowadza mnie do szału fakt, że nie wiem co. Jak Wy sobie radzicie z tymi rzeczami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 zawoskowałeś furacza tak no niestety tak sie dzieje ,,ma to plusy że nie siada kurz na aucie wycierczki się ślizgają po szybie ,,, no niestety krople zostają ,,,zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Tofu, krople nie zostaja zawsze:) mam magiczna szmatke ktora czysci i nadowzie i szyby. zostawia autko bez smug:) no ale woskowanie zrob koniecznie:) albo wydatek 200 zł i polerka auta. bedzie sie pieknie błyszczał jak nowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość uchmanek Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 BESEL_: ircha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 nie ircha:) taka dwustronna...jedna strona do scierania druga do polerowania:) ale ja to robie obojetnie ktora str i ściaga ladnie wode i zero smug:) tylko że ta szmatka kosztowala ok 70 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.