Gość hako Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 czy przednie mocowanie amora jest takie same w maxi jak primie jak ktos wie to prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 rozbroiles mnie czlowieku. to tak jakbys porownywal kaszlaka z duzym fiatem. nie zanizaj wartosci swojej maximy dobry czlowieku. masz maxime szukaj czesci do maximy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hako Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 nigdzie nie moge znalez tej poduchy do maxi wiec prubuje cos dopasowac a ze niebardzo sie na tym znam to pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Chodzi o ta poduszke gdzie znajduje sie lozysko? Kiedys pytalem w sklepie to gosci powiedzial ze sa i to trzech firm do wyboru. Cena to ok 200zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Septern Opublikowano 27 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 inter cars tam są i są dwa rodzaje ale oba pasują. i mialem przypadek w roczniku 96 i 95 byly rozne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t0masz Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Chyba to gdzies mam jak cos to pw. Co do pewnego komentaża kiedys kupiłem orginalny silniczek wentylatora od Primery, jest identyczny jak w a33, inna była tylko wtyczka. zapłaciłem za nówke cale 30 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Ja ten problem mam za sobą, ale dziwna jest ta grupa. Ja zostałem zjechany, że kupiłem Maximę nie mając kasy... Ty za porównanie do Primery... W BMW wcale się tak nie wściekają jak im do 7 pasuje część od 5 czy nie daj boże od 3. Jak wykręciłem (w ciemno, ale wyglądały dobrze) poduszki z rozbitka na szrocie i kosztowało mnie dużo potu i 60zł. Nówka sztuka w salonie to zależnie na kogo trafisz między 500 a 600zł. W Intercarsie, Focie, Polcarze... to istnieje tylko w katalogu i nie ma szans, abyś kupił za 200zł, ponieważ nie mają tego fizycznie na składzie. Poszukaj szrotu i zaryzykuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piter2323 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 zgadzam sie z przedmówcami również uważam ze po co przepłacać za dane części jeżeli można dostać identyczne tylko dedykowane do innego modelu bądź innego auta. Mam propozycje może by założyć jakiś topić wyróżniony w ktorym byśmy wpisywali części które pasują do maxi od innych samochodów.To by nam pomogło zaoszczędzić kilka zloty przy ewentualnych naprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FioleK Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zapomnij, nie na tym forum. Im więcej postów tu czytam, tym bardziej wątpię, aby przeszedł taki temat. Zbyt dużo osób urazisz, jak wyjdzie, że jakaś cześć pasuje od Micry... albo, że klocki hamulcowe pasują od Hyundai'a, albo opony pasują od BMW, a felgi od Forda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zapomnij, nie na tym forum. Im więcej postów tu czytam, tym bardziej wątpię, aby przeszedł taki temat. Zbyt dużo osób urazisz, jak wyjdzie, że jakaś cześć pasuje od Micry... albo, że klocki hamulcowe pasują od Hyundai'a, albo opony pasują od BMW, a felgi od Forda... No no, już już, nie rozpędzaj się tak, bo obrażasz dużo osób na tym forum bazując na 1 wypowiedzi. Jakbyś się wysilił i poszukał dobrze to byś znalazł masę tematów z wymienionymi zamiennikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi