Gość Adyjan Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Mam problem jakis z ksenonami. (wymienialem 1,5 roku temu oba). 1.Zdarzalo sie sporadycznie a dzis zdarzyło się że prawy ksenon przestal swiecic, on tak ma ze lekko zrobi trrrr i gaśnie. Dzis podczas jazdy po wlaczeniu nie swiecil tez lewy czyli nie miałem obu, ale teraz nie wiedziec czemu sie wlaczyl i zaczął pracowac. Co moze padac? Moze sie zdarzyc ze jutro zaczną świecić oba. Podpowiedzcie proszę. Jezeli cos wymienic to skad i za ile. 2.I jeszcze jedno co mnie niepokoi bardzo czesto dzialal mi ten slilniczek ktory podnosi i opuszcza swiatla, nawet jak auto stalo to on niekiedy szalał sobie. A33 rocznik 2001, Maxima QX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adyjan Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Oczywiscie juz dawno wszystko naprawilem. Mialem nie markowe kesenony (bo sie spalily dwa lata temu gdy nie bylo latwo ich dostac, i poprostu pękła na pół żaroweczka... Nieprzyjemne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.