popowe Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witam rozbiłem Leflektor w terrano II (przud lewy) Czy gdzieś można kupiś samą szybke do lampy? Lub sam wkład? w serwisie powiedzieli ,że tylko całe to kuromysło za 1800zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Witaj! Do jakiego modelu, bo tego nie napisałeś? Jeśli do najstarszego to przeczytaj temat : Lampy przednie Terrano II 1993 z 14 lutego 2009 jest on już na następnej stronie i podświetlony - bo pomógł. Może zainteresuje Cię przeróbka na lampy od Sunny. Ja pisałem do tej osoby, która przerabiała reflektory ale niestety nie otrzymałem żadnej odpowiedzi - może nie doszła wiadomość? Może Ty będziesz miał więcej szczęścia. A o samych szkłach to niestety ale nic nie słyszałem, tylko cale reflektory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popowe Opublikowano 26 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 chodzi o moedl z 1997roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azm-61 Opublikowano 26 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2009 Szukaj na Allegro tam można dostać używany za 600 zł., a niekiedy i taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popowe Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No i problem lampy rozwiązany. Kupiłem lampe od golfa II Od oryginalnej odciołem mocowanie i przylutowałem do Golfowskiej.( golfowskie też odciołem) koszt naprawy 30 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość watto Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 daj fotki pooperacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popowe Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 A czego nie mogę dodać fotki? Nie mam nawet tej zakłatki przeglądaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.