Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N14] Brak biegów i wyciek oleju

Gość NiKLoVsKY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość NiKLoVsKY

witam jezeli był juz ten temat to prosze o linka do niego...

przedwczoraj dałem auto do mechanika bo miałem do wymiany przegub...

ładnie pieknie zrobili osłony wymienili zapłaciłem za robote 50zł...

przejechałem od naprawy moze z 50km i stało sie...w czasie jazdy straciłem wszystkie biegi jakby mi ktos wrzucił na luz podczas jazdy bez wciskania sprzegła...i co sie pozniej okazało zleciał mi olej ze skrzyni...wyciek był przy półosce od strony kierowcy...

co sie mogło mi stac i ile mniej wiecej bedzie mnie to kosztowac ?? :(

Gość slawek1956

cymbaly wkladajac poloske po wymianie przegubu zniszczyli uszczelniacz i leci olej ,masz gwarancje,holuj do nich niech poprawiaja,gratis

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 00:17 ]

moze ci poloska wypadla jak biegi straciles,bez oleju to skrzynia zgrzyta jak glupia

Gość NiKLoVsKY

no własnie dziwne...dzwoniłem dzisiaj do nich i powiedzieli zebym przyjechał(przyholował) auto do nich...z góry im powiedziłem ze robic teraz beda za free albo bedziemy sie sądzić...

Gość slawek1956

wez ze soba ktosia kto czaji czacze i nie da sie w trabe,badz izadaj bycia przy sprawdzaniu nie strasz sadem,jak sie nie znasz to ja moge ci wmowic 10 innych przyczyn,zaplacisz i wyjedziesz zadowolony,po co,wez kumpla majacego pojecie i patrz im na rece,to podstawa

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 00:37 ]

ide spac

Gość NiKLoVsKY

powiem Ci ze sam bym sobie to zrobił tylko ze nie miałem czasu bo w pracy byłem rano a na popołudnie potrzebowałem auto i tak to wyszło...od zawsze wiedziałem ze auta do mechanika sie nie prowadzi bo za jakis czas do niego wróci

[ Dodano: Czw 28 Maj, 2009 22:00 ]

no i po sprawie...okazało sie ze półośka mi wyleciała ze skrzyni...(ale fachowcy)

temat mozna zamknac

Gość slawek1956

jaja sobie robisz nie ma takiej mozliwoscil ,ze bez przyczyny poloska smiga z s biegow ,bzdury piszesz misiu,technologicznie nierealne,oprocz ukrecenia poloski,nie pisz wiecej na forum

[ Dodano: Sob 30 Maj, 2009 01:13 ]

z jednej strony siedzi w piascie,z drugiej w skrzyni,jak nie wypniesz swoznia wachacza t o nie wyjmiesz polosi,chyba ,ze sie nie znam