blacksentinel Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam. Niedawno spotkałem się u siebie z następującym problemem, mianowicie. Zbiornik wyrównawczy od układu chłodzenia w moim P10 jest zamocowany na jakichś opaskach zaciskowych, tzn. nie tak jak powinno to być w oryginale. Mam w związku z tym prośbę do szanownych forumowiczów, mianowicie czy możecie zrobić foto wnętrzności w swoich P10 2,0 Diesel jak jest u was on zamocowany bo chciałbym to zrobić tak jak to powinno być. Proszę o fotki tego zbiorniczka, ze szczególnym uwzględnieniem jego mocowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Nie wiem jak jest w diesel'u,ale w 1.6 benzynie jest jedno mocowanie:) Przykrecony do blotnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Mozesz zrobić foto jak to jest zamocowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Psotaram sie zrobic,ale mysle,ze u Ciebie bedzie inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Nie mam go na pewno pomocowanego do prawego blotnika jak w niektorych P10 bo w tym miejscu mam elektronikę od ABS. Musi być zatem gdzies przy chłodnicy. Macie te foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek89 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 a to nie jest tak samo jak w benzynie? zbiornik z jednej strny nie ma takiego wglebienia zeby wsunąc plaskownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No wlasnie ciezko mi powiedziec, jakbyscie mi dali fotkę z mocowaniem to bym wam odpowiedzial. I przy okazji sam bym się dowiedzial jak to ma być w tym moim samochodzie wkoncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek89 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 a czy twoj zbiornik wyglada tak? http://allegro.pl/item647987635_zbiornicze...10_2_0_1_6.html chodzi dokladnie o te kwadratowe wglebienie widocznie na pierwszym zdjeciu bo u mnie jest przykrecone cos w stylu kontownika do podstawy akumulatora ( zaraz przy mocowaniu listwy zprzekaznikami) i na ten kontownik wsowa sie zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mam wlasnie taki w 1.6 z tym kwadratem na gorze,tam sie przykreca wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 No ja mam inny niestety? Wyslać wam zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV_BTM Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 zaraz zrobie fotke to zobaczysz moze cos ci pomoze [ Dodano: Czw 11 Cze, 2009 09:30 ] Masz taki ? [ Dodano: Czw 11 Cze, 2009 09:32 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Mam identycznie w 1.6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV_BTM Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Pewnie masz odłamany ten zaczep i dlatego jest na opaskach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam. Ja mam zbiorniczek w tej wersji jak jest wsuwany w taki plaskownik przy chłodnicy. Jakby ktoś miał taki na sprzedaż to chętnię kupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi