Gość rgomez Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam. Mam problem z brakiem klaksonu w Micrze, a właściwie z brakiem masy która steruje owym klaksonem. Doszedłem do tego iż masy nie ma na linii kierownica-przekażnik w komorze silnika. Może ktoś wie jak leci przewód masowy/wiązka do tego przekażnika, ewentualnie jak się do niego dostac? Micra 93 rok bez poduszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Zdejmij kierownicę i sprawdź czy nie ma tam przerwy. Większość problemów właśnie tam powstaje. A jeżeli będzie przerwa gdzieś dalej to najprościej i najszybciej jest pociągnąć własny przewód do przekaźnika. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rgomez Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Niestety przerwa jest dalej, sprawdziłem. Jakiej grubości przewód radziłbyś zakupi w takim razie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aBa Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 To ja się podłącze z K10-tką,u mnie natomiast przekaźnik pyka,a dalej dźwięku nie ma,na styku "+" przy klaksonie są 3V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 zardzewiale kable/styki wczesniej pewnie trabilo ale tak marnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.