Gość bravomen Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witajcie jak to zawsze jest benzynka idzie w górę to człowiek za gazownią się rozgląda. Zakładamy albo BRC albo LANDI RENZO Przeglądałem sobie stronke LANDI i w warstzatach mają uwzględnione ASO nissana: Jaworski & Gajewski Sp. z o.o. JAWORSKI & GAJEWSKI Sp. z o.o. ul. Oczapowskiego 15 01-842 Warszawa serwis@nissan-jg.com.pl Zadzwoniłem i ku mojem,u zdziwnieniu w ASO za landi chcą zaledwie... 3.000 zł Czy ktoś zakładał tam gaz lub jest w stanie polecić ten warsztat? Dla rozeznania rynku obdzwoniłem dzisiaj szybko polecane warsztaty i tak: CZAKRAM --- > BRC 2.900 zł MT gaz -------> BRC 2.900 zł ENERGY GAZ Polska ---> BRC 2.900 zł co zatem wybrać ? 100 tansze BRC i sprawdzony warsztat czy 100 zł drożej i LANDI w ASO założyć? Pojazd primerka 2000 r 1.6 PB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Ja bym aso pominął . (pewnie i tak zakłada pod wykonawca. ) Założył bym BRC jak zamierzasz wydać 2900 , a zakład kwestia opinii. Ja miałem zakładany sequent 24 do Peugota 206 w Czakramie ale oddział Częstochowa 100 tys km przejechane z jedną drobną awarią centralki wymienioną na gwarancji .Instalacja działała dobrze aż do kasacji autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.