Gość furmirek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Witam, niechcący dzisiaj zresetowałem, a może nawet zmieniłem tryb pracy licznika zużycia paliwa. Przez naciśnięcie "i" oraz "plus" w okienku l/km pojawiło się ---- i liczy od nowa. Wydaje mi się też, że teraz pokazuje chwilowe zużycie, a nie całkowite.... Ktoś zna te kombinacje? A może inne? Np. poziom oleju itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MODEST Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Poczytaj dokładnie instrukcję samochodu!!! Nara Modest :one: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość luxbox Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Hmm jeśli się nie mylę to jak nacisnąłeś "i" i dłużej przytrzymasz to kasujesz zużycie. i przez pierwsze kilometry będziesz miał duże wahania, bo zaczęło liczyć na nowo czyli jak zapalisz będzie to np 16l, a w czasie jazdy będzie to np 7l. ustabilizuje się po paru kilometrach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.