slawekg Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 witam wszystkich, chcę przełożyć sobie do mojego x-traila z 2003r radio z qashqai. niestety radio nie zostrało wyrejestrowane z poprzedniego samochodu i wyświetla naprzemiennie "invalid eq" oraz "check th12hw". Z tego co wiem to w moim X-trailu nie na możliwości podłaczenia radia do szyny CAN i immobilaizera. Radio to Clarion PN 2804 z wbudowaną zmieniarką i bluetooth. Czy ktoś z Was miał taki przypadek i udało sie Wam uruchomić fabryczne radio w takiej konfiguracji? Jeżeli ktoś z Was jest w stanie pomóc proszę o kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 Też będę wdzięczny za info w tej sprawie . pozdr. yogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittro Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja radzę sobie z tym problemem. Rozwiązanie go wymaga dostarczenia radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.