Gość kicanka Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 witam problem jak w temacie auto stalo jakis czas nieuzywane, rozladowal sie akumulator, da sie je otworzyc jedynie z pilota. wiec pytanie brzmi, jak sie dostac pod maske od zewnatrz zeby moc naladowac akumulator ? pytanie dotyczy 350z dzieki, kicanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ale jak to tak? nie ma zamkow? :029: a mzoe przez bagaznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 ustalmy, nie ma zamkow...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Wezwać kogoś fachowego ... Są magicy co otwierają samochody w "takich i innych" okolicznościach. Ewentualnie zorientuj się ile kosztuje szyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 byby bez ramek wiec postaraj sie ja odgiac i pociagnij za dzwignie otwierajaca maske jakims drutem. podrapanie dwigienki i poszarpanie uszczelki bedzie raczej tansze niz nowa szyba ewentualnie moglbys gdzies zobaczyc chocby na zlomowisku jak wygaldaja drzwi bez poczka zdjac uszczelke u siebie i sprobowac tak otworzyc auto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kristofeer Opublikowano 29 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2009 Po prostu zadzwon do servisu i tyle .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kicanka Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ok juz dalam rade, drut i klin jednak sprawdzaja sie w kazdej sytuacji dzieki za pomoc pozdrawiam temat mozna zaknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jam Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 pociagnales za wajche od maski czy drzwi otwierales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawert Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ustalmy, nie ma zamkow...;/ a tak swoją drogą to który to rocznik?? bo w instrukcji obsługi z 2004 i 2005 jest opisany sposób otwierania drzwi kluczem cześć 3 strona 3 zamek ktory zresztą widać tu na zdjęciu: http://www.motortrend.com/cars/2008/nissan...oor_handle.html angielskie instrukcje i service manuale : http://www.350z-tech.com/zwiki/Service:Index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudi Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 ok juz dalam rade, drut i klin jednak sprawdzaja sie w kazdej sytuacji dzieki za pomoc pozdrawiam temat mozna zaknac I w ten sposób dzięki użytkownikom nissanklub.pl zacny właściciel 350z stracił swoje auto :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Jakis czas temu mialem podobna sytuacje,tylko mnie alarm wyl cala noc i rozladowal aku.O 5 nad ranem zadzwonili do drzwi panowie z policji,zeby mnie poinformowac,ze autko wyje mam rygle,wiec zamki kreca sie bez efektu,a aku byl na tyle padniety,ze nawet nie mial sily wylaczyc alarmu z pilota.Ku mojemu zdziwieniu jedynie bagaznik sie nie rygluje,wiec sru przez bagaznik do auta.Smiechu panowie wladza mieli co nie miara,ale byli w porzadku bo czekali az odlacze wszystko i zaproponowali kable. Ps.Pozniej sie wlasnie zastanawialem jakby to wygladalo,jakby auto bylo w sedanie :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziro Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Mój patent na otwarcie nissana sunny 1,4 N14 Hatchback.zakładałem centralny zamek zakupiony na allegro i zostawiłem klucze od auta i od domu w auciew.w ręku miałem samego pilota :/.w takim przypadku (a nie miałem ochoty kupować szyby) postąpiłem następująco : podwindowałem samochód do góry, wziąłem wiertarkę z wiertełkiem nr 4,5 i odwierciłem otwór w podłodze w miejscu wajchy do otwierania bagaźnika.naostrzyłem drut i podważyłem tę rączkę.auto otwarte w 10 min.szkody minimalne (dziura w dywaniku - słabo widoczna).otwór zasylikonowałem. może się komuś przydać pozdrawiam Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez koziro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 To ja w takim razie opiszę identyczny problem z tym, że w Audi A6 ( sedan ). Tylko bagażnik można było otworzyć mechanicznie kluczykiem, więc podłączyłem prostownik do żarówki oświetlającej bagażnik - i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi