jaca V6 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ja swojego Patrolka też ostatnio podniosłam Teraz na nowych kółeczkach wygląda tak: Gosiu teraz wygląda poważnie, jak Patrol obejrzałem dziś na żywo i robi wrażenie :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nutka78 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 a co to za czerwone lub różowe wstawki? ot, taka mała fantazja ze szminką [ Dodano: Wto 23 Cze, 2009 20:49 ] Gosiu teraz wygląda poważnie, jak Patrol obejrzałem dziś na żywo i robi wrażenie Jacuś dziękuję miał być monster i już prawie, prawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldek Wrocław Opublikowano 15 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 tak wygląda mój Patrol z nowymi kółkami koła 35x12.5 R 15 Witam. Powiedz - jaki dałeś ET - tzn. odsadzenie felgi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 wygląda na 30 - 35 " .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi