baniaczek136 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 witam macie może jakiś sposób na zmiekczenie uszczelek od szyb bo mi cały czas rysują szyby??? a czyszczenie uszczelek nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 macie może jakiś sposób na zmiekczenie uszczelek od szyb bo mi cały czas rysują szyby???a czyszczenie uszczelek nic nie pomaga A moze je po prostu nalezaloby wymienic. Guma parcieje z czasem, szczegolnie na zewnatrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość moti21 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 no ja juz chyba bede musiał szyby nie długo wymienic tak sa porysowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baniaczek136 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 a co to da że wymienie szyby jak dalej bedzie rysować , przyczyne znam uszczelki są bardzo twarde ,a pytanie było takie czy macie sposób na zmiekczenie tych uszczelek,bo po co wymieniać uszczelki jak są dobre i ładne tylko twarde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 twarda uszczelka nie jest dobra ;-) uszczelka ma być miękka Nie spowodujesz w żaden sposób że będzie miękka, - guma parcieje przez lata, i nie odwrócisz tego, gdyby się dało to byśmy jeździli na recyclingowanych oponach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.