Gość lunatyk1 Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam, Mam następujący problem otóż uszkodziły mnie sie uszczelki te które są przymocowane do boczków tapicerki.Wiem ,że mógłbym kupić nowy boczek razem z tą uszczelką ale nie mam chajsu na taką operacje;) Odrazu zadam pytanie z troszke innej półki ...Jak usunąć drżenie cięgien(straasznie niesie po samochodzi i jest to dosyć ...irytujące) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Wpakować cięgna w jakąś osłonkę tłumiącą hałas (najlepsza byłaby guma, można też pojechać silikonem na całej (prawie) długości). Nadal będą drżeć, ale powinno przestać nieść hałas po całej budzie. A uszczelki - które? U mnie nie ma uszczelek mocowanych do boczków tapicerki (o ile pamiętam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Sorry ,ze przypominam tak dawny temat ale...Musze sie z tym problem wkońcu uporać...Otóż chodzi mi o uszczelki między szybą a drzwiami?Na allegro znalazłem wiele takich ale nie wiem tylko czy będą one pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk1 Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 .Patrz wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.