Gość bobi_man Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 no wiec tak. 9 lat juz minelo a ja nadal smigam p10 na gnojowicy. prowadze firme transportowa. moj kierowca uszkodzil silnik ( PANEWKI SIE WYSYPAŁY DO MISKI) mam caly kit od ducato 2,5 tdi. Nie szkodzi zapytac czy dalo by rade takie ustrojstwo zamontowac w moim wozidełku? jakie czesci beda potrzebne? wiem ze na pewno kolektor wydechpowy, ale co jeszcze? czy to w ogole ma sens????? z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 mowisz o cd20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobi_man Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 napewno kolektor wydechowy i dolotowy od CD20T ,niewiem jak turbo od 2,5 Tdi ale orginal z CD20T jest chlodzony ciecza a smarowany olejem wiec do tego zmiana wezy ,do tego strojenie pompy przerobka wydechu. Ogolnie uturbione CD20 rozni sie osprzetem ,pompa elektornicznie sterowana ,przeplywka. Napewno sie da ,warto probowac ,Prima jest ciezka wiec na pewno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobi_man Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 cholercia, sporo kaski zainwestowalem zeby dopiescic nismo, ale denerwuje mnie jego brak mocy, chyba pomysl zaturbienia silnika poszedl do lasu, bedzie trzeba pomyslec nad czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezeer Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 dlaczego? o ile da sie podpasowac turbine to mysle ze w 1000zl sie zamkniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobi_man Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 generalnie boje sie kupowania uzywanych silnikow. nigdy nie wiadomo co to za silnik . a 2 tygodnie gwarancji rozruchowej to jest nic. sadze ze nismo dalej bedzie wolnossace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.