Gość rzenka Opublikowano 30 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Witam, Zastanawia mnie kwestia orurowania z przodu w wersji Nissan Patrol Y60 2,8TD. Chciałabym wymienic je na inne taki jak tu na zdjęciach - w moim przypadku troszkę masywniejsze. Nie wiecie czy mogą by z tego powodu jakieś problemy ? Czy taki zderzak jest dopuszczony do ruchu ? Czy musi znajdowac się na jakiejś minimalnej wysokości czy jest to bez znaczenia ? Jestem tu nowa stąd to pytanie. Szukałam na forum ale nie znalazłam. :diabel: Pozdrawiam i czekam na odpowiedz Rzenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azorek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Tu masz co nieco: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=49428 dokładnie wypowiedź Dżemika Poza tym musisz wzmocnić zawieszenie, bo to ciężki zderzak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SR - ROY Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 do 2007 samowolka ? ( chodzi o rejestrację ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clipp Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 do 2007 samowolka ? ( chodzi o rejestrację ) Nie kumam. W Wydziale Komunikacji przy rejstracji nikt nie ogląda samochodu. Przegląd powinien przejść oby nie było ostrych kantów, i nie wystawało specjalnie poza obrys auta. A jak jest problem to raz w roku trzeba odkręcic do przeglądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NUREK MAV Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Z tym wzmocnieniem zawieszenia to nie koniecznie a co do przeglądów to różnie bywa..?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.