Gość rysuchom Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 W moim P11.144 z 2001r. mam pęknięta na srodku belkę na której osadzone są chłodnice klimy i chłodzenia silnika.Mam pytanie czy mozna dokonać wymiany tej belki bez spawania i opróżniania chłodnicy i chłodnicy klimy.Jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jswistow Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 możesz ja wymienić ale bez spawania sie nie obejdzie no i muszisz rozgrzebać i chłosnicę klimy i ukladu chłodzenia,trochę roboty będziesz miał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rysuchom Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Dzieki za info.Chyba się za to wezmę ale na jesień jak klima nie będzie potrzebna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.