Misiek Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Temat poruszany juz wielokrotnie. Przeglądają strony tuningowe w necie znalazłem je wreszcie i to dedykowane do Almerki N16. http://www.carconcepts.de/catalog/oxid.php...a535f3.94722579 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lancer Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 no ciekawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość almerka N16 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Hmmm....ciekawe jakby to na autku wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 fajne, ale strasznie drogie:( Misiek zakładałeś może pokrowce w swoim samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość duce Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Wogole to fajna ta stronka... duz rzeczy do K11... A te lexusy do N16... wygladaja ciekawie nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 15 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 No właśnie. Chyba troszkę za dużo jak za takie lampki. Ale mogą fajnie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel99 Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 jak już ktoś zrobił to zaraz zrobią inni:) za pół roku na 90% będą jakieś tańsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pron! Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 B. fajne ale nie za tą cenę. Jak się tylko konkurencja pojawi na rynku, pewnie stanieją :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziut Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Widziałem je na samochodzie i muszę przyznać że nie wyglądają już tak atrakcyjnie. Według mnie N16 wygląda ładniej z oryginalnymi lampami - ale to oczywiście kwesta gustu, a z tymi jak wiadomo się nie dyskutuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 k... zajeb-iste.... Na pewno by wygladaly dobrze. Tylko ta cena.... nur 239 ojro! czekamy na tańsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slayder10 Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 brrrrrrrrrrr nigdy bym czegos takiego nie zalozyl usiebie!!!! lexy sie juz troche przechodzily i trzeba cos nowego wymyslec.ot takie moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wwl Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Ostatnio usłyszałem jedyną pasującą nazwę dla takich lamp: GayLook. Wies spiewa i tanczy. Ładnie to wyglada to na lexusie a nie na reszcie badziewa jezdzacego jak Calibry i inne Golfy. P.S Kto zostaje Gayem Klubowym ?? Przyznać się :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 W pewnym sensie masz racje... ja w tej chwili przyznam sie, ze takie bym sobie zalożył, podobaja mi sie. Ale jak widziałbym je na co drugiej almerce to szybko bym wyrzucil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Wogole to fajna ta stronka... duz rzeczy do K11... A te lexusy do N16... wygladaja ciekawie nie powiem no no sporo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toshiro Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Lampki jak dla mnie Boma ale cena powala z nóg :cry: Napewno almerce dodało by to uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi