Gość emix Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Mojej navarce brakuje już 6.000km do 100k, D40 KingCab. Kto ma z Was największy przebieg i jak stoi auto technicznie? U mnie póki co była wymiana zaworu EGR, krzyżaka no i szykuje się wymiana pompy paliwowej, podobno wychodzą jakieś błędy na komputerze, ale moc jest i kontrolka się nie świeci więc jeszcze jeżdżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Naprawiałem navare (280000) - rozwalona piasta z przodu aż uszkodziło czujnik abs i przegub, klijent wymieniał sprzęgło 4 razy, a rano po nocnym postoju po odpaleniu słychać rozrząd a pozatym wszystko ok a samochód wykorzystuje do jazdy na polowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emix Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 jaka wersja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość taransan Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 140 000 i dzielnie walczy;) 30 000 km temu wymiana kola dwumasowego i sprzegla. objeta programem wymiany czesci przez Nissana (jak pewnie wszytkie D40). odpukac nic sie nie dzieje. aktualnie w kolejnym etapie modernizacji wyscigu zbrojen. zmienilem kompletnie zawieszenie. doszedl przedni ARB. pracuje nad elektryka. wlasnie robia sie prawdziwe progi i tylny zderzak. pojezdze i zmianie na... Land Cruisera serii HZJ:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal801 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Niewiem jaka wesja to jest jedna z pierwszych navar, z manualna skrzynią, a najbogatrze miały chyba automat, skóre, elektyczne fotele więc podejrzewam że jakaś środkowa bo najuboższe miały lusteka takie jak w maluchu (łapka za szybe i ustawianie lusterka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PYRA Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja mam 116000km i na razie nic nie robilem ale auto mam dopiero 3 miesiace Ale w odroznieniu od wielu osob wypowiadajacych sie na tym forum nic mi nie trzeszczy nic mi nie puka w zawieszeniu, szyby chodza normalnie,silnik pracuje cichutko i rowno skrzynia takze (automat) i ogolnie wszystkie bajery a mam ich sporo dzialaja. Mam nadzieje ze tak zostanie bo auto z konca 2006 i gwarancji juz nima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dlaczego nie ma gwarancji? Nissan daje 3 lata, wiec do końca 2009 powinieneś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpirat Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dlaczego nie ma gwarancji? Nissan daje 3 lata, wiec do końca 2009 powinieneś mieć 3 lata lub 100 tys km. co nastąpi pierwsze. też raczej nie doczekam 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7,62 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 3 lata lub 100 tys km. co nastąpi pierwsze. też raczej nie doczekam 3 lat Trzech lat, to chyba nikt nie doczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dlaczego nie ma gwarancji? Nissan daje 3 lata, wiec do końca 2009 powinieneś mieć 3 lata lub 100 tys km. co nastąpi pierwsze. też raczej nie doczekam 3 lat A racja, zapomniałem, mój błąd Trzech lat, to chyba nikt nie doczeka ciii... mi brakuje 1,5 miesiąca :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 to jedź póki możesz na własnych kołach i mów że trzeszczy nie jeździ i inne taki to może coś powymieniają jeszcze na gwarancji coś tam znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zeng Opublikowano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2009 tak właśnie zrobiłem żeby tylko nie sypło się coś grubego po gwarancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi