Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Kto ma największy przebieg?

Gość emix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mojej navarce brakuje już 6.000km do 100k, D40 KingCab. Kto ma z Was największy przebieg i jak stoi auto technicznie?

U mnie póki co była wymiana zaworu EGR, krzyżaka no i szykuje się wymiana pompy paliwowej, podobno wychodzą jakieś błędy na komputerze, ale moc jest i kontrolka się nie świeci więc jeszcze jeżdżę.

Naprawiałem navare (280000) - rozwalona piasta z przodu aż uszkodziło czujnik abs i przegub, klijent wymieniał sprzęgło 4 razy, a rano po nocnym postoju po odpaleniu słychać rozrząd a pozatym wszystko ok a samochód wykorzystuje do jazdy na polowania.

Gość taransan

140 000 i dzielnie walczy;)

30 000 km temu wymiana kola dwumasowego i sprzegla. objeta programem wymiany czesci przez Nissana (jak pewnie wszytkie D40).

odpukac nic sie nie dzieje. aktualnie w kolejnym etapie modernizacji wyscigu zbrojen. zmienilem kompletnie zawieszenie. doszedl przedni ARB. pracuje nad elektryka. wlasnie robia sie prawdziwe progi i tylny zderzak.

pojezdze i zmianie na... Land Cruisera serii HZJ:)

pzdr

Niewiem jaka wesja to jest jedna z pierwszych navar, z manualna skrzynią, a najbogatrze miały chyba automat, skóre, elektyczne fotele więc podejrzewam że jakaś środkowa bo najuboższe miały lusteka takie jak w maluchu (łapka za szybe i ustawianie lusterka).

• 3 tygodnie później...

Ja mam 116000km i na razie nic nie robilem ale auto mam dopiero 3 miesiace :D

Ale w odroznieniu od wielu osob wypowiadajacych sie na tym forum nic mi nie trzeszczy nic mi nie puka w zawieszeniu, szyby chodza normalnie,silnik pracuje cichutko i rowno skrzynia takze (automat) i ogolnie wszystkie bajery a mam ich sporo dzialaja. Mam nadzieje ze tak zostanie bo auto z konca 2006 i gwarancji juz nima :(

Dlaczego nie ma gwarancji? Nissan daje 3 lata, wiec do końca 2009 powinieneś mieć ;)

3 lata lub 100 tys km. co nastąpi pierwsze. też raczej nie doczekam 3 lat :(

Dlaczego nie ma gwarancji? Nissan daje 3 lata, wiec do końca 2009 powinieneś mieć

3 lata lub 100 tys km. co nastąpi pierwsze. też raczej nie doczekam 3 lat

A racja, zapomniałem, mój błąd ;)

Trzech lat, to chyba nikt nie doczeka

ciii... mi brakuje 1,5 miesiąca :027: