Gość fifun Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Witam Mam zamiar wstawic sobie nawigacje do mojego X-Traila `09 i zastanawiam sie czy brac oryginalna czy cos zamiennego U kumpla widzialem nawi wstawiona przez salon ale nie fabryczna przez co nie stracil gwarancji Dal mi adres strony firmy Nie chce spamowac ale znajdziecie ja wpisujac "navi-media" Co myslicie?? wyglada spoko i ma duzo bajerow wlacznie z polska mapa no i przede wszytskim jest duzo tansza ale boje sie ze bede mial problemy Czekam na opinie i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 posluguje sie nia juz dobre 3 miesiace i zjezdzilem juz wschodnia polskie w pracy i powiem ze za te pieniadze bardzo dobrze sobie radzi tylko od razu radzil bym wylaczyc drogi gruntowe bo niespodzianka mi sie jedna przydarzyla ale najlepiej jest ja odblokowac i wgrac najnowsza mape i mozna jezdzic wszedzie.Ja bym ja polecil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fifun Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 no ale psuje sie cos? chyba sie na nia zdecyduje [ Dodano: Czw 18 Cze, 2009 02:48 ] Mozesz mi cos wiecej o tej nawigacji z Navi-Media ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.