Gość grzesiekoner Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jezeli jest ktos z poznania i poradzilby mi co zrobic ze moja almerka nie spalala tak duzo place 50zl na bene i przejezdze na niej 75km cos nie gra nie wiem dlaczego?czy zmiana oponek na letnie cos pomoze bo jeszcze nie zmienilem???? zostyawiam swoj nr gg 13891421 i czekam na jakies wiadomosci co zrobic dalej jezeli czyta to ktos z poznania i zna sie na almerkach to z checia podjade i pogadamy:) z gory dziekuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Myślę że ssanie nawaliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Jezeli jest ktos z poznania i poradzilby mi co zrobic ze moja almerka nie spalala tak duzo place 50zl na bene i przejezdze na niej 75km cos nie gra nie wiem dlaczego?czy zmiana oponek na letnie cos pomoze bo jeszcze nie zmienilem???? zostyawiam swoj nr gg 13891421 i czekam na jakies wiadomosci co zrobic dalej jezeli czyta to ktos z poznania i zna sie na almerkach to z checia podjade i pogadamy:) z gory dziekuje:) Możliwości jest wiele, ale, zmiana opon wiele nie zmieni. Z podanych informacji (b. skromnych ) wynika że masz spalanie na poziomie 13-15l, to jak w czasie solidnych mrozów przy jeździe na krótkich odcinkach. Moze warto sprawdzić czujnik temperatury płynu chłodzącego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.