Gość sopel Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam. Mam problem z siedliskami amortyzatorów przednich bo pukają! Nie byłem w servisie a żadna z okolicznych hurtowni nie ma tego w ofercie. potrzebuję tylko gumy do siedlisk czy ktoś miał z tym problem? może od czegoś podpasowaliście może ktoś wie z kąt to kupić? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wstaw fote o co Ci chodzi bo jakos nie kojarze czegos takiego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 sopel, siedziska = mocowania górne?? Takie coś możesz dostać z tego co wiem tylko w oryginale jako cały element (czarny kielich z gumami) w JC to sprzedają taniej niż w ASO. - 1 szt. ok. 120 zł - zamienników brak - mówię na swoim przykładzie do P11.144 może do P10 coś będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sopel Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 http://sklep.intercars.com.pl/993532564357...ic=0&moto=0 Tu jest zdjęcie. Potrzebne są mi tyko takie gumy JC nie ma tego nigdzie na magazynie tak mówią! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 W Intercarsie mają, jakiś czas temu kupowałem pierwszą od prawej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.