Gość robertss Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Cześć kto wie co się dzieje z moja nyską? Mam 100 nx 2,0 i od wczoraj nie mogę jeździć. Objawy: przy próbie odpalenia silnik od razu gaśnie, chyba ,że przytrzymam gaz, a jak puszczę to oczywiście kaput. Tak wczoraj wracalem i imprezy w nocy i najadlem sie niezlego stracha, bo jak dojeżdzalem do skrzyzowania i puścilem gaz to oczywiście zgasl i nie mialem hamulców! Sprawdzilem kody w kompie, nie pokazal zadnych blędów, kable i świece mam nowe. Nie wiem w którym kierunku szukać usterki. Nie wiem czy to moglo miec zwiazek z tym,że wyjąlem wkladkę z tlumika i kawalek przejechalem dosyć intensywnie. Dodam, że w spadku po poprzednim wlaścicielu zamiast kata mam strumienicę. Liczę na Wasze podpowiedzi. Pozdawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No coś cienko z pomocą sprawdzilem jeszcze świece są lekko zalane i okopcone ale pewnie od kilkukrotnych prób odpalenia silnika. Tak sobie myślę czy może być sonda czy silnik krokowy. Chcialbyym go wyczyscić ale nie wiem gdzie i jak to wygląda w 100 nx 2,0, może ktoś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robertss Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No już dziala. Dzięki podpowiedzi kolegów z forum 100 NX SQUAD sam sobie naprawilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.