Gość body71 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam, Mam pytanie do użytkowników K11, którzy mieszkają w Warszawie oraz jej okolicach - gdzie znajdę szrot na którym można kupić części do Micry model K11 ? Dziękuje z góry za pomoc i Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maybach20 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a jakie czesci cie interesuja ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość body71 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 a jakie czesci cie interesuja ??? Podłokietnik kierowcy oraz pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maybach20 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 niestety nie dysponuje czym takim... a srot nie wiem gdzie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeru Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Ja kupowałem od AutoCzesciZerd z allegro i polecam. Poszukaj po nicku. Gość jest ze Starych Babic, ale może też Ci wysłać paczką. Na allegro ma ciągle wystawione kilka stron części z rozbitków i tylko nissan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10340644 jak by byly problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość body71 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dzięki, to nawet jest niedaleko mnie, ale podłokietników niestety nie ma.... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 a dzwoniles cz ytylko przegrzebales aukcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość body71 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dzwoniłeś" ale to ciężki temat i generalnie ni ma........ :/ :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grubys Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Sprawdz moze na eszrot.pl powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek5 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Warszawa ul Strażacka - na allegro pod nickiem auto-kasacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi