blacksentinel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Witam. Mam nastepujące pytanie. Czy wszystkie tuleje w Primerze P10 są na tylnych wachaczach takie same? Tak samo na przednim wachaczu i na tylnym? Oraz przy mocowaniu wachacza przy karoserii oraz przy piaście koła? T.j. łączenie pod 2 tuleje na wachacz, przy 4 wachaczach w samochodzie, co łącznie daje 8 tulei na caly tył w samochodzie, takich samym w kazdym tylnym wachaczu. Bedę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 troszke zamotałeś z tymi tulejami co do przedniego zawieszenia jest dolny i górny wahacz do tego łącznik stabilizatora tuleje w górnym można wybić i zamontować nowe ale podobno średnio wytrzymują lepiej kupić porządny wahać i posmarować i jazda co do łącznika to łączy on stabilizator z kolumną mc persona tak u mnie jest oglądałem wczoraj ,, nawet przed ... z tyłu często lecą łączniki stabilizatora i lubią klekotać ,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacksentinel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ale chodzi mi tuleje z tylnego zawieszenia na wachaczach, czy wszystkie są takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Sprawdz tu: http://www.tedgum.pl/pl/katalog/NISSAN/PRIMERA.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fago Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 zeby dopasowac tuleje musisz je albo dokladnie obejrzec albo wyjac i im zawiesc w sklepie, ja sie spotkalem ze jest kilka rodzaji z przodu, domyslalm sie ze i z tylu tez jest kilka rodzaji , bo u mnie wczesniejszy wlasciciel wymienial i wlozyl za duze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.