Gość QXs Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Dziś zajechałem na wymiane krzyżaków na wale i okazało się, że cały wał jest do regeneracji. No i teraz panowie pytanie czy wał od serenki 2.0B jest tak sam albo czy będzie pasować ewentualnie czy wał od krótkiego transita będzie pasować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 mogę Ci jutro zmierzyć mój wał i sobie porównasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QXs Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kolego już nie trzeba jutro będę miał wyciągnięty wał i będę szukać albo od transita jeżeli będzie pasowac albo oddaje do regeneracji za którą życzą sobie 500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.