Gość marekdaniel85 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 witam . to moje pierwsze zetknięcie z tym forum ale mam nadzieje że będzie ok. mam problem z zawieszeniem przednim mojej primery p11 1.6. podczas poruszania kołem góra dół zauważalne są luzy. występują one w miejscu połączenia zwrotnicy z piasta. i teraz pytanie. jak ten element łaczący sie nazywa? bo ja myslałem że to jest sworzeń ale pan w sklepie mi powiedział że nic takiego nie ma. Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Czop zwrotnicy. W Intercarsie mają chińskie reperaturki za ok 80zł, indeks I81000, ale w sklepie z łożyskami kupisz 2x tańsze łożyska oryginalne japońskie. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marekdaniel85 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ok dzięki. to mi dużo ułatwi sprawę. a czy wymiana samych łożysk nie wystarczy? [ Dodano: Sro 10 Cze, 2009 21:10 ] wymienia się czop i łozyska czy same łożyska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość serwis Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Reperaturka to w zasadzie 2 łożyska. Wszystko jest ok gdy nie jeździsz zbyt długo z luzem na czopie. Potem robi się na nim owal i po wymianie łożysk na nowe i tak luz pozostaje. Wtedy trzeba kombinować... Wymieniasz tylko łożyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.