Gość woocash Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam, mam zamiar kupić wycieraczki mam takie oto pytania: 1.) Jakie rozmiary moje aktualne to pasażer 41cm kierowca 52cm ale widziałem na necie że np. dla kierowcy są 55cm? 2.)Tradycyjne czy płaskie? 3.)Jakiej marki słyszałem że polskie Motgum są dobre i tanie ale może jakieś inne niekoniecznie tanie muszą być dobre ? Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Co do długości to kierownik - 55 cm ; pasażer - 40 cm. Jeżeli chodzi o markę i rodzaj to twój temat jest ogólny, od tego jest temat "Porady eksploatacyjne" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hordagoga78 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 moim zdaniem wycieraczki (choc sa bardzo wazne, to nie ulega watpliwosci) trzeba zmieniac wtedy kiedy juz pozostawiaja najmniejsze smugi na szybie. i wiem ze mozna wybulic niezly hajs na gumy (pewnie jakiej ostatnie hity), ale... mysle ze lepiej kupic tansze ale dwa komplety niz drogie i jeden komplet - to moja sugestia wycieraczki zuzywaja sie przeciez szybciej niz przypuszczamy. wystarczy zaschniety komarowy rozbryzg na szybie i juz wycieraczka moze sie uszczerbic... preferuje szybe bardzo czysta wiec zmieniam gumy czesciej no ale jak kto woli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.