Gość RistoStoiczkov Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Witam. Mam nadzieję że wszystkim się przyda. Wysłałem podobny temat na innym forum motoryzacyjnym (żeby nie było, że coś kopiuje). Ogólnie tamten temat cieszy się powodzeniem. link z oryginalnymi instrukcjami do wszystkich typów radii samochodowych (wersje polskie, angielskie, niemieckie i inne, ale nie tylko radia samochodowe, ogólnie instrukcje obsługi do urządzeń elektronicznych. LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike6_6 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Posiadam Primere P11 po Lifcie HB 1,8. Mam problem gdyż nie moge sobie poradzic z ustawieniem radia aby zaczęły mi grac gwizdki które są w słupkach po środku auta. Prosiłbym o pomoc. mike6_6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Link z pierwszego posta nie bangla. Zna ktoś aktualny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.