nice-wawa Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 a jezeli nie mam czynnika to sprezarka sie nie zalaczy i wentylatory na chlodnicy tez? dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 a jak sprawdzic czy uklad jest szczelny kupilem prime rok temu i odpoczatku klima nie dziala, chce sie upewnic bo podobno byla bita czy wszystko dobrze poskladali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 28 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 a jak sprawdzic czy uklad jest szczelny kupilem prime rok temu i odpoczatku klima nie dziala, chce sie upewnic bo podobno byla bita czy wszystko dobrze poskladali. Wystarczy pojechać do firmy która zajmuje się nabijaniem klimatyzacji , przed nabiciem klimatyzacji urządzenie testuje szczelność klimatyzacji jeżeli będzie nieszczelność to nie nabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafilon Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 witam,kilka dni temu kamien który wyskoczył spod koła jadącego przede mną auta zrobił mi małą dziurkę w chlodnicy od klimy i gaz spierdzielił.Doradżcie czy spawać chłodnicę czy wymieniać bo nie wiem co robić?czy spawanie wystarczy czy lepiej wydać pare złotych i kupić nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość żuczek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Chyba wszystko sprowadza się do kosztów, i jeśli spawanie wyjdzie Cię relatywnie drogo, to chyba lepiej kupić chłodnicę w dobrym stanie. Natomiast jeśli masz odpowiedniego i przy tym niedrogiego spawacza, to pokusiłbym się o zaspawanie. Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi