Gość tompalec2 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam. mam pytanie do znających się na rzeczy. Nie dawno ukradli mi plastikowy wkład ze szkłem z lusterka po prawej stronie. Mam pytanko czy wkład z lusterka elektrycznego z podgrzewaniem bedzie pasował do manualnego. Nie wiem czy różnią się tylko zawartością obudowy czy jednak sam szklany wkład też jest inny. Ja mam manualne. P10 sedan 1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Manual nie ma podgrzewania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tompalec2 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ok. Ale czy sam plastik ze szkłem z elektrycznego da się przełożyć do manulanego. Może różnią się one tylko tym co jest w oibudowie czyli w elektrycznym może jest jakiś nadmuch w obudowie a sam wkład jest taki sam jak w manualu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Może różnią się one tylko tym co jest w oibudowie czyli w elektrycznym może jest jakiś nadmuch w obudowie a sam wkład jest taki sam jak w manualu? Nadmuchów żadnych nie ma w obudowach.Wkład pewnie jest ten sam ,tylko sterowanie ma pociągniete inne. Myślę że w tą stronę co chcesz zmienić bedzie prościej i da radę. Wkład pewnie jest ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.