Gość Marcus65 Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Witajcie! Właśnie wyskoczyło mi Check Engine. Odczytany kod migowy to 3K, 13D, czyli 0313 (P0158), tj. downstream oxygen sensor maximum voltage monitor fault, tak? Jeśli tak, to która to jest sonda downstream? I co właściwie z nią nie halo? Do wymiany? Moja Maxi to wersja USA i nie wiem czy nie w wersji kalifornijskiej, z czterema sondami... Parę dni temu wyskoczył mi Check Engine, ale na migi to było 0505, więc wszystko ok. Po wycieczce do Pragi i z powrotem takie coś... Pozdro Marcus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Mogę Ci tylko napisać co mówi serwisówka o tym kodzie (A32 99r): Code: P0158 | Description: O2 Sensor Fault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.