MILAN Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 W końcowej fazie mocniejszego hamowania z tyłu (myślę, że z jednego lub z obu bębnów) dochodzi narastający odgłos jakby ocierania z częstotliwością obrotu koła. Okladziny szczęk są grube, powierzchnie trące szczęk i bębnów równe, tłoczki chodzą, ręczny działa, żadnych śladów otarć na wszystkich częściach, pedał hamulca nie pulsuje, gdy hamuję lekko nie słychać niepokojącego odgłosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mathis5288p Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 oczyszczałeś bębny? rozbierałeś je? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILAN Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Rozbierałem oba, oczyszczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cylo88 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A moze to wachacz siada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.