BagMan Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam, jak w temacie, nie potrafię odkręcić ucha zamka drzwi kierowcy. Śruba nie chce puścić za żadne skarby. To krzyżak, próbowałem już największym śrubokrętem jaki mam ale nic Nawet raz mi się już "omsknęła" i się boję że ją zniszczę. Śruby w uchu drzwi tylnych pasażerów odkręcają się no problem ino te dziadygi siedzą i ani drgną Pomocy pozdrawiam BagMan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BULI Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 BagMan, jakis środek do luzowania śrub? napój typu cola albo WD lub coś bardziej specjalistycznego + dobry, naprawdę dobry śrubokręt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calusek Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Można rozwiercić i przegwintować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 A nie da sie jej zlapac jakimis kombierkami (takimi co sie ustawia i blokuje nie wiem jak to sie zwie ) ja nie moglem odkrecic czujnika od tego czy sa otwarte czy zamkniete drzwi a kombinerkami sie udalo PS. nie ma ktos takiego czujnika ?? drzwi tylnie pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z2maciek Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Bag Man rozwiązanie Twojego problemu to wkrętak udarowy. Tanie proste i zabójczo skuteczne urządzenie. Jeśli nim nie wykręcisz śruby, to nie wykręcisz jej niczym. Niezliczoną ilość razy mi pomógł. Na przykład taki http://allegro.pl/item654952318_wkretak_ud..._wyprzedaz.html Ja osobiście mam tani model z marketu, ale też się bardzo dobrze sprawuje. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LeszekSKC Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Mi to nie pomoglo nie dalo rady tym wykrecic ;// jedynie te kombinerki o ktorej pisalem wyzej daly rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.