was79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Zobaczcie to: i to: znalzałem przez przypadek na greckiej stronie: tutaj Prawdę mówieć takiego wynalazku bym się nie spodziewał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Hehe,ciekawa wersja Ciekawe czy jakoś specjalnie był podrasowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
was79 Opublikowano 16 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Też mnie to ciekawi. Trza będzie poszperać w wolnej chwili - tylko te cholerne litery greckie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar1962 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Wygląda raczej zabawnie niż groźnie i pewnie bez problemu dałoby się z motoru 1,6 wyciągnąć po odpowiednim podrasowaniu co najmniej kilkadziesiąt KM więcej, większym problemem jest raczej wysokość autka i konieczność jego usztywnienia. Ja po wcześniejszych jazdach niskimi kompaktami, bezpośrednio po zakupie Note, po wejściu w pierwszy ostrzejszy zakręt przestraszyłem się nie na żarty, że położę się do rowu co oczywiście na szczęście nie nastąpiło, ale głupie uczucie prześladowało mnie jeszcze parę dni zanim nie uwierzyłem w dość stabilne i twarde zawieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.