Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[350Z] - na codzień ???

Gość niebieski

Rekomendowane odpowiedzi

Gość niebieski

Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ?

350z w codziennej jeździe sprawuje się bardzo dobrze, jak normalny samochód ;). Jedyny minus a zarazem zaleta to brak tylnej kanapy. Minusem jest wtedy kiedy naprawdę chcesz zabrać więcej osób a plusem, wtedy kiedy ktoś nie chciany chcę żeby go podwieźć :D. Meijsca w bagażniku spokojnie wystarczy na zakupy ;). Ja sprzedaję swojego tylko dlatego, że mam okazję kupić coś fajniejszego w świetnej cenie :D

• 10 miesięcy temu...

Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ?

masz dzieci ? będą krzyczeć tata zwolnij a poza tym nie przewieziesz więcej niż jednego dziecka. Żonę z dziećmi też trzeba wozić na raty ;)

ja jeżdżę codziennie i mi wszystko gra i jestem zadowolony.

Jestem tylko bardzo niezadowolony kiedy jest korek, ponieważ w tym samochodzie nie da się dozować paliwa przy małych prędkościach. Jest albo zero albo od razu rwie (na jedynce i dwójce). Jazda na półsprzęgle kończy się bólem nogi i smrodem palonej tarczy sprzęgła. trzeba opracować sobie własną technikę jazdy w korkach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...