Gość niebieski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 350z w codziennej jeździe sprawuje się bardzo dobrze, jak normalny samochód . Jedyny minus a zarazem zaleta to brak tylnej kanapy. Minusem jest wtedy kiedy naprawdę chcesz zabrać więcej osób a plusem, wtedy kiedy ktoś nie chciany chcę żeby go podwieźć . Meijsca w bagażniku spokojnie wystarczy na zakupy . Ja sprzedaję swojego tylko dlatego, że mam okazję kupić coś fajniejszego w świetnej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niebieski Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 a co takiego masz na oku ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baku Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 idę w zupełnie inną stronę - BMW 745 E65 o ile ta okazja wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devi Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Witam myśle nad kupnem 350Z, chcialbym wiedziec jak sie sprawuje 350Z w jezdzie na codzień ? Plusy i minusy ? Czy lepiej cos innego mocnego na codzien kupic ? masz dzieci ? będą krzyczeć tata zwolnij a poza tym nie przewieziesz więcej niż jednego dziecka. Żonę z dziećmi też trzeba wozić na raty ja jeżdżę codziennie i mi wszystko gra i jestem zadowolony. Jestem tylko bardzo niezadowolony kiedy jest korek, ponieważ w tym samochodzie nie da się dozować paliwa przy małych prędkościach. Jest albo zero albo od razu rwie (na jedynce i dwójce). Jazda na półsprzęgle kończy się bólem nogi i smrodem palonej tarczy sprzęgła. trzeba opracować sobie własną technikę jazdy w korkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.